Baştaş Grup Kimdir?
Sektöre 1980 yılında Bastaş Grup’un kurucusu Ahmet BAŞ tarafından giriş yapan firmamızın ilk fabrikası 2000 yılında Bandırma’da hizmete açılmıştır. Kuruluşumuz 2003 yılında Tavşanlı’da 2. Üretim tesisini faaliyete geçirerek Türkiye sathında çalışmalara başlamıştır. Yıllar içinde edindiği deneyim, iş tecrübesi ve ürün-hizmet kalitesi ile 2006 yılında Kütahya Baştaş Beton Parke – Bordür İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti adı altında son teknolojiyle donatılmış 3. Fabrikasını kuran Bastaş grup hizmetlerine daha geniş bir yelpazeden devam etmektedir.
Fabrikamızda günlük 2000 m2 Beton Parke, 1500 mt bordür – su oluğu, 750 m2 kumlama beton parke taşı üretimi yapılmaktadır. Toplam da 4 fabrikamızda günlük 12000 m2 Beton Parke, 10000 m2 bordür, 1500 m2 terrazo karo üretimi yapılmaktadır.
Dünya standartlarında teknoloji anlayışı ile kendini sürekli yenileyen, kalite ve müşteri memnuniyetini ilke edinen Bastaş Grup, konusunda uzman kadrosu ve tasarım ekibi ile kente ve kentlilere yakışan çağdaş alanlar sunmak için çalışmaktadır. Doğaya saygılı, çevreye duyarlı iş anlayışımızla her türlü açık ya da kapalı alan çevre düzenlemesinde Türkiye’nin en büyük firması olmak için çalışan Bastaş Grup . bu yönde yapmış olduğu uygulamalarla sektöre yeni ufuklar açmakta ve birlikte güzelleştirdiğimiz kentlerimizle gurur duymaktayız.
Kuruluş Politikamız; Parke ve bordür üretimi ve satışı alanında faaliyet gösteren firmamız entegre yönetim sistemini en üst düzeye ulaştırabilmek için aşağıdaki hususlar doğrultusunda politikasını belirlemiştir.
Sürekli olarak sağlanan kalite imajı ve iş organizasyonu ile müşterilerinin tüm beklentileri karşılayan ürünleri tam zamanında sunarak en üst düzeyde müşteri memnuniyetini sağlamak,
Önceden tedbir alarak çevre ve iş güvenliği risklerini ortadan kaldırmak yada en az seviyeye indirmek, yaralanma ve sağlık bozulmalarını önlemek, çevresel kirlenmenin önlenmesini sağlamak, yürürlükte bulunan çevre ve isg mevzuatlarına uygun şartları oluşturmak, hedeflere ulaşmak için entegre yönetim sistemimizin kurallarına uymak ve sistemimizi sürekli iyileştirmek.